20.3.2013

Oho.. kuukausi...

21.2.2013 on mun viimesin päivitys.. Tulin siihen tulokseen että jospa sitä vähä jotain kirjottais.
Alotetaan vaikka siitä että oon hengissä! Aika hieno saavutus sinänsä. :) Mulle kuuluu hyvää. Paitsi mun maha kipuilee taas.. Välillä se kipu oli jo pois mutta se on täällä taas. Tänään on jäljellä enään 11 päivää. Huomenna enään 10 ja sit ollaanki jo ykkösien puolella!! Aika on menny kyl tosi nopeeta. Vastahan mä tänne ttulin..?? Mut on silti ihan kiva mennä kotiin. Näkee taas kaikki ihanat ystävät ja koirat ja ja ja saa syödä normaalisti!! :)) Paitsi yhtä en enään nää.. 6.3 eli tasan 2viikkoo sitten sain soiton että mun isomummu nukkui pois... Siitä huolimatta elämän täytyy jatkua ja niin jatkuukin.
Mun mielestä täällä on ollu nyt ihan paskat ilmat. Paitsi pari viikkoo sitte poltin selkäni! Ainut päivä jollon paisto aurinko niin sit mä otan vähä aurinkoo ja tulos on tämä:
No muutaman päivän kipuilun jälkeen selässä on erittäin kiva ruskee väri :) Tänään taas paisto aurinko ja oli veikkaamalla noin +27...:) kyllä mä vaan tykkään tuosta keltasesta molluskasta tuolla taivaalla<3 Mites siellä Suomen päässä? Paistaako aurinko hienosti ja on lämmintä? :)
No mutta koska on ollu paskat ilmat ja maha on ollu kipee niin arvakkaapa vaan kuin hirveesti tämä neiti on lenkkeily.... Muchosmuchos! nono poco.... juuu elikkäs vähäksi on jääny en ollu käyny 1,5viikoo lenkillä ja sit aattelin lähtee koska ei ollu muutakaan tekemistä. Ja olin ulkoilttanu mun uusia lenkkareita vaan hyvin vähän. Ulkoilutin niitä sitten ihanassa sadesäässä. Ku muut kulkee sateenvarjojen kans niin Johanna vaan haaveilee sateenvarjosta.
Mitäs muuta oon tehny ku ottanu aurinkoo shoppaillu ja ollu lenkkeilemättä? Töitä ainaki ja syöny ihan kamalasti!! Ruoka on hyvää ja syöminen kivaa! :) Tehään muutos 2 viikon päästä.
Eiköhän tässä ois taas hetkeksi jonkun näköstä päivitystä? Päivittelen paremmin ku pääsen kotiin ja saan netin omaan sänkyyn! Kauheeta aina lähtee työpaikalle dataileen.
Laitan tähän loppuun vielä pari kuvaa tältä kuukaudelta :)




Mun uusimmat rakkaudet<3




Kattellaan taas kuukauden päästä... No ei ehkä vähä aikasemmin :)
-Johanna-