11.5.2013

mitämitämitä?!

Oho mun piti julkasta tää jo eilen mutta en näköjää ollukkaan painanu julkaisu-nappia... No parempi myöhään ku ei millonkaan. :)
Nyt ei Johanna itekkää ymmärrä. Mistä tää johtuu? Kipeestä hampaasta? Levosta? Mistä ikinä johtuukaan mut tänä aamuna kun mä astuin taas sille erittäin ärsyttävälle kapistukselle eli puntarille niiin se ei näyttänykkää enää 98kg niinku se on aiemmin näyttäny. (Se yks kilo joka lähti oli tullu takas...) Vaaan siinä luki että 96,7kg! Hassua sinänsä. En oo tehny mitään. Veikkaan että mun hammas on tähän osa syynä.

Aattelin myös laittaa mittoja mahdollisesta kehittymisestä..? Ensimmäinen luku on tammikuulta ja toinen tältä päivältä.

Pituus: 176,6cm - 176,6cm
Paino: 96,5kg - 96,7kg
Lantio: 110cm - 104cm
Mahan leveinkohta: 111cm - 106cm
Vyötärönympärys: 91cm - 90cm
Rinnanympärys: 107cm - 102cm
Reidet: Oikea/vasen 60cm/57cm - 59cm/56cm

Siinäpä sitä nyt ois mustaa valkosella. Jostain on lähteny senttejä ihan hyvin, jostain vähä huonommalla menestyksellä... Painooki on enemmän mutta siitä huolimatta senttejä on vähemmän ja pienemmät vaatteet menee päälle. Ehkä jotain on siis tapahtunu?:) Mutta saa tapahtua enemmän. Mulla ois tarkotuksena että ku ens viikolla selviän kotiin niin käyn hommaamassa kuntosalikortin Sieviin niin pääsen sit Sievissäki salille :)

Mutta eipä mulla tällä kertaa enempiä höpinöitä oo eikä oo kyllä kuviakaan...Haluan vielä toivottaa kaikille äideille hyvää äitienpäivää! Ootte parhaita! <3 :)
 -Johanna





5.5.2013

lisää viisautta?

Kaikin puolin onnistunu viikko takana!:) viime viikonlopun vietin akustiikassa harjouksissa ja konserteissa. Ja meni ilmeisesti aika hyvin:) viikolla kävin kalajoella ja vapun vietin kaverin luona.:) koulu mun piti perjantaiksi pitämään näyttöö... Ja vaikka pelkäsinki että kuinhan siinä käy niin hyvin kävi ja papereissa on K3 eli täydellistä!:) Lauantai meni koulussa järjestyksenvalvoja koulutuksessa ja tehtiin juttuja käytännössä.:) opeteltiin kaatamaan isompaaki miestä :D Iltapäivän vietin nukkuen perjantai-lauantai öisten vähäisen unien takia... Tänään oli viimenen päivä tuosta jv-koulutuksesta ja oon nyt hyväksytysti suorittanu sen koulutuksen.:) enää tarvii täyttää 18v niin saa toimii järjestyksenvalvojana... Tänään loppupäivän aattelin viettää ihan hölläillen ehkä käyn lenkillä ku aurinkoki alko paistamaan :)

Musta on varmaan tulossa viisas? Eilen aamulla ku heräsin tuntu siltä että joku ois tirvassu turpaan. Ei mua kukaan oo tirvassu mutta viisaudenhammas päätti alkaa kasvamaan... Tässä on nyt sitte kärsitty 2 päivää tästä kivusta mutta jospa tää pian helpottais jos ei niin yks mun pahimmista peloista toteutuu ja joudun meneen hammaslääkäriin.

Niin hyvää ruokaa<3

Onneks tää on vaan kälviä niin riittää ku on näin tyylikäs!

Niiiiiiiiiin kipeee!