21.6.2014

Juhannus!

Joudutte vielä hetken oottamaan sitä postausta jossa on ennen&jälkeen-kuvat mutta sitä ennen kerron teille että oon viettäny oikein mukavaa yöttömän yön juhlaa. Oon nähny mun rakkaita luokkakavereita ja muitaki kavereita. ♡ :) Pienet suuret asiat niinku ystävät on niitä joista pitää iloita :) Oon onnekas koska mulla on vaan aivan ihastuttavia ystäviä♡ Haluan vielä toivottaa kaikille mun lukijoille oikein mahtavaa Juhannusta! :)

Annina♥&kuningas A

Ahkera työtekijä

Keikkahommia 

Kurttu♥Rieska♥
Julia♥

13.6.2014

Valmistujaiskunto 2014?

Anteeksi. Kuinka ihminen voikaan laimilyödä blogiansa näin pahasti? Ja kuvittelin että kirjottaisin sillon ku valmistun niin jotain tosi hienoja sanoja mutta ei seki vähä jäi. No voisin kertoo teille siitä että valmistuin jeee!! Nyt oon sitte työtön työnhakija. Voisin myös kertoo siitä että koska blogin nimi on valmistujaiskunto 2014 niin olin tyytyväinen kuntooni valmistujaispäivänä. Mulla on nyt siis Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto. Se on hyvä pohja mille ammatille tahansa. Mutta mulla ei oo mitään käsitystä mitä teen isona. No ehkä se selviää ajan kans :) en tiiä mistä kaikesta kertosin? Voisin vaan tälleen mainita että oon viettäny elämäni parhaat kolme vuotta Nuva11 kans ja päivääkään en vaihtais pois. Rakastan teitä ja kyllähän te sen tiedätte..♥

Nyt mä viettelen kesää ja yritän saada kesäksi töitä mutta heikolta näyttää. Ja en oo varma oonko asiasta vielä blogissa maininnu mutta 2.9 on lähtö Espanjaan aupairiksi ja paluupäivästä ei oo mitään tietoo :) ehkä toukokuussa tai ehkä kesäkuussa. Sen näkee sitte. :) ootan innolla mitä tuo vuosi tuo tullessaan :)

Musta tuli tämmösen söpöläisen kummitäti :)

Parhaat ideat part2017368 "lähetäänkö uimaa?" "Joo mennäänkö mökille" ja se oli lähtö samantien! :) ps. Ei mulla oikeesti oo noin ruskeet sääret instagram teki temppunsa ;)

Valmistujaisten jatkot :)

Nuoriso- ja Vapaa-ajanohjaajan ammattilakki. Meikä halus lakin.

Niitä rakkaimpia ihanuuksia♥ 

Taidettiin tuossa viime lauantaina juhlia jonku neidin 18v synttäreitä. :) 

kuinka laihdutus sujuu? Must mä vedän tosi hyvi!

Kunto johon olin itte tyytyväinen :) 

kävin hakemassa salikortin ja kyllä se on totta mä olin salilla!

kesä&kärpäset&terassit ja Anniina♥

#selfie x4

Mitähän mä tämän blogin kans teen? Laitan kyllä myöhemmin mittapostaustausta yms. mutta nimi tähän pitäis ainaki vaihtaa. Oisko ideoita? Vai pitäiskö lopettaa koko bloggaaminen? Tää on niin jotenki ontuvaa touhua. Vai antaako vaan mennä omalla painollaan? Pitää kyllä kiittää teitä kaikkia jotka luette tätä koska eksyin kattoon katselumääriä ja vaikka en oo pitkään aikaan päivittäny silti joka päivä käyty kattomas tosi monta kertaa! Kiitos!