31.12.2013

Johannan vuosi 2013

Aattelin sittekki naputella vielä yhen postauksen tän vuoden puolella. :) aattelin kertoo siitä mitä ens vuonna tehdään. :) alotetaanko kuitenki vaikka tästä vuodesta? Viime vuonna mä en tehny mitään uvlupauksia enkä tee tänäkään vuonna. Niistä ei oo muutako harmia. Mutta tänä vuonna laitan ittelleni pari ihan kongreettista tavotetta. Niistä myöhemmin lisää :) Tehdään pieni kertaus siitä mitä tänä vuonna tapahtukaan. Tää tulee nyt valitettavasti ilman kuvia mutta koittakaa kestää. :)

Tammikuu: Reenausinto ja bloggausinto parhaimmillaan. Sain painoni 94kg ja olin tyytyväinen itteeni.

Helmikuu: Elin elämäni parasta aikaa Espanjassa. Kävin sillon tällön lenkillä.

Maaliskuu: Elin vieläki elämäni parasta aikaa. Isomummu nukkui pois ja olin vähä masentunu.

Huhtikuu: Tulin takas Suomeen ja koin pahan kulttuurishokin. Painoa li tullu 3,3kg lisää Espanjassa.

Toukokuu: En muista paljo mitää. En jaksanu panostaa itteeni. Kävin sillontällön lenkillä ja pyöräilemässä.

Kesäkuu: Kiinnostus itteen ja laihtumiseen oli -0/5. Kävin joskus lenkillä  ja söin tosi huonosti.

Heinäkuu: Huonosti syöminen jatku aina vaan. Elin ihan sumussa. Olin tosi väsyny. Taisin jopa pitää bloggailusta taukoo.

Elokuu: Kävin töissä. Täytin 18v. Söin vieläki huonosti. Tunnustan tän vasta nyt ekaa kertaa blogissani. (Hävettäää ku vertaa tämänhetken tilanteeseen) painoin 92kg.

Syyskuu: Kävin vaeltamassa 65km. Menin takas kouluun. Sain lääkäriltä maailman tyhmimmän tuomion ikinä ku en muka harrasta liikuntaa. 2vk treenikielto akillesjönteiden takia.

Lokakuu: Taisin varmaan päästä takas raiteilleen.  Hetkellisesti.  Kävin salilla ja yritin esittää onnellista.

Marraskuu: Salia, lenkkiä kaikki oli kivaa. Paitsi välilevyn pullistuma. Koko loppu kuu meniki sit makoillessa ja masistellessa.

Joulukuu: Pidin oman konsertin. Alotin viimesen työharjottelun. Sali säännöllisesti 3x viikossa. Alkaa tuntua hyvältä.

Siinäkö se mun vuosi oliki? Ei paljo muistikuvia. No mutta tämä on nyt mennyttä vuotta ja se pitää jättää taakseen. Nyt niihin seuraavan vuiden tavotteisiin.

1. Koulu kunnialla loppuun paperit käteen toukokuussa.
2. Valmistujaisiin mennessä vähintään 8kg pois.
3. Sali 3x viikossa ja lenkki vähintään 3x viikossa.
4. Opettelen syömään tarkemmin.
5. Pidän karkkilakkoa. Saan syödä mutten ostaa.

Siinäpä nyt ois pari tavotetta ja nuihin päästään ku niin päätetään.

Lepopäivän sekatreeni
Prässissä päästellään jo 50kg ehkä ens keväänä menis vähintään 100kg? 
Pukkaripose paras pose :) 

Nyt toivotan kaikille mun lukijoille oikein mahtavaa loppu vuotta ja vielä mahtavampaa uutta vuotta 2014! Tehdään meidän unelmista totta! :) ♥

27.12.2013

Go Jossu go

Enkai oo hullu? Niin mulle on väitetty nyt joulun aikaan. Maanantai aamuna salilla, jouluaattona aamulla lenkillä, jouluaamuna salilla ja nyt vielä perjantai aamuna salilla. "Onko sitä pakko kokoajan mennä?" On jos tahtoo edistyä :) jos edistystä ei oo tullu missään muussa niin kyllä saa ainaki salilla lisätä ihan semisti painoo. :) syöntien suhteen jouluna en oo kattonu yhtää. Mutta oon syöny jotenki kummallisen vähä. Ja oon aika ylpee ittestäni että nyt tilanne on plusmiinusnolla eikä plusplus. :) nyt tää joulun ja uv:n väli syödään vähä kevyemmin ja uv:na voi taas herkutella sit alkaaki karkkilakko ja muutenki vähä tarkempi elämä :) ei sillä oikeestaan oo niin väliä miten syö joulun ja uudenvuoden välillä mutta sillä on miten syö uudenvuoden ja joulun välillä. Muistakaahan tuo! :) nyt riemun täyteistä loppuvuotta kaikille! Nauttikaahan vielä tästä 2013 vuodesta koska pian se on ohi :) jos en enään tämän vuoden puolella postaile niin näemme ensi vuonna 1vuotiaan blogin kanssa :)

Jalkatreenin jälkeen meinannu etes pystyssä pysyä! 
Yritin kasvattaa olkapäätä....
Onko näissä mitään muutosta parempaan? 
Selkäkuvaa ilman mitään filttereitä. 

24.12.2013

Olen onnellinen.

Mistä on mun joulu tehty? Se on tehty sukulaisista, perheestä, ystävistä ja ylipäätänsä läheisistä. En oo vähään aikaan ollu näin onnellinen mutta samalla väsyny. Oon saanu koko päivän pyöritellä serkkuja ja serkkujen lapsia. Syöny hyvin. Alottanu aamuni rennolla lenkillä. Ollu vaan ilman kiirettä minnekkään. Tätä mä joskus kaipaan. Huomenna jatkan tätä sukulointia ja syömistä :) mutta aamu alkaa kuiteki salilla :)

Hyvää joulun jatkoa kaikille!♥ muistakaa nauttia siitä mitä teillä on! :)

Ei niin kiltti tyttö ku yleensä lahjat vähenyny huomattavasti.
Aidosti onnellinen pitkästä aikaa

21.12.2013

Väsynyt mutta onnellinen

Moi! Viikkoraporttia pukkaa :) ku vielä huomenna raahaan tämän takapuoleni lenkille niin on viikon treenit paketissa. Salit 3/3 ja aerobiset 3/4 huomenna 4/4 :) voisin olla melkeen ylpee ittestäni. Saanko olla? Maanantaina oli oikein mukava käydä treenaamas. Sain kunnon opastuksen maastavetoon teen sen smithissä (kuormittaa huomattavasti vähemmän selkää) ja nyt onnistuu ilman ongelmia seki :) hiphurraa siis! :)
Tää viikko on muuten menny töitä tehdessä ja shoppaillessa joululahjoja joissa otin kyllä niin minimin ku mahollista. Oon kerenny myös käydä yhen kuskin keikan ja se meni hieman myöhään ja oon ollu viime yönä viideltä kotona siitä huolimatta sisko herätti kasilta ja laitoin sen hiukset ja suuntasin salille tekeen jalat sen jälkeen oli oikein kiva ottaa päikkärit. Nyt alkaa pikkuhiljaa luomia painaa..
Hei pian on joulu kolme yötä enään! Meinaan viettää jouluni perinteisesti suvun kanssa ja ottaa tavaks tulleen tiukkaaki tiukemman Menolippu-lautapelikisan meikä voittaa tänä vuonna oon päättäny niin :) mites teidän joulusuunnitelmat? :)
Tajusin tänään että mun blogi täyttää ihan kohta vuoden :) mitäs tekisin sen kunniaks? Jos on jotain ideoita otan mielellään vastaan :)
Vielä yks juttu ennenku alan nukkumaan. Mun onnettomat puhelinpostaukset vois loppua. Tästä lähtien kirjottelen vähä etukäteen tulleella joululahjallani itteltä ittelle. Olin jo pitkään harkinnu että ostaisin tabletin ja nyt tuli tilaisuus ja niin tilasin ittelleni Samsung galaxy tab3 :) oon aika onnellinen tyttö :)
Nyt onnellinen tyttö vois ruveta nukkumaan ja saada tämän hieman kuumeisen olon karkotettua.


Kyllä mulla onki herttanen koira :)
väsyny mutta onnellinen
Tämän lumisateen ja lenkillä bongatun joulukuusen myötä toivotan oikein riemukasta ja rauhallista joulua kaikille  blogini lukijoille! ♥

15.12.2013

Jotain positiivista :)

Hiphurraa viikon treenit sali 3/3 aerobiset 3,5/4 sanosinko että melkeen perfecto! Jäi tosiaan puolikkaaksi yks lenkki liukkauden takia ei huvittanu jatkaa sitä enään ku jalka luisti kokoajan minne sattuun joten jätin kesken ettei selkä mee pahemmaks... muuten kuuluu hyvää treenit alkaa tuntua hyvältä ja muutenki elämä :) toki ruokailut on mitä sattuun.. ehkä saan neki joskus kuntoon :) oon tällä viikolla käyny kaks kertaa siis oikeesti 2 kertaa pedrinaksessa syömässä. Joten tän viikon motto on ollu "Pedrinas kaks kertaa viikossa pitää laihtumisen loitolla" ;) ainiin ei sovi myöskään unohtaa ulkona syömistä kahdessa  nimeltä mainitsemattomissa paikoissa.... annan ne ittelleni tän kerran anteeks :) nyt loppu on vaan kuvia koska huominen klo6.00 herätys jo kuumottelee puhelimes... muuten näistä mun postauksista on viime aikoina tullu tämmösiä onnettomia puhelimella tehtyjä koska en vaan kerkee käydä koneella(hahhah heti ekas kuvas kone auki:D no ymmärrätte mun pointin?) joten pahoittelen kovasti tätä. Mutta nyt suuntana untenmaat ja uus työ- ja treeniviikko! :)

10.12.2013

I can do it :)

Jokohan nyt alettais päästä tämän blogin oikeeseen aiheeseen eli laihduttamiseen? :) alan pikkuhiljaa saada asiat siihen malliin että kaikki onnistuu. Tulin just salilta viime viikonloppuna on käyny yrittämässä hiihtämistä. Ja oon tehny jo yhden aerobisen tälle viikolle. Tavotteena on tosiaan kolme salia ja neljä aerobista viikossa. Vieläkö saatais ruokahommat oikeesti sujumaan nii paketti ois kasassa :) pystynkö mä tähän? Haluanko mä tätä? Kyllä se on pakko sanoo että haluan tätä ja pakko se on myös pystyä! :) en jaksa enää kysellä selältä tahtooko se parantua vaan teen ja katotaan haluaisko sit yrittää parantua. 

6.12.2013

Kaunis rietas onnellinen :)

Hihhih :) meikä teki sen!! 2kk treenaamisella vastoinkäymisistä huolimatta voittajana on helppo hymyillä. :) millanen on konsertti jos 20 ihmistä itkee? Jokainen voi tehdä siitä omat johtopäätöksensä :)
Muutenki kuuluu hyvää :) ens viikolla alkaa salitreeni tai ainaki yritän. Selkä on vihdoinki alkanu näyttää paranemisen merkkejä!! Eihän tässä voi muutako olla ilonen :)

3.12.2013

"Eihän tossa nyt oo mitään järkee"

"Haluan näyttää ettei tarvita kolmea vuotta että voi tehdä konsertin vaan 18v pikkulikka voi onnistua 2kk tekeen konsertin ihan yksin." Taas peräänkuulutan tahdonvoimaa. Vaikka jo siitä asti ku heitin idean mulle sanottiin onkohan tossa mitää järkee ja tätä ideaa yritettiin lytätä alimpaan maankoloon niin totesin vaa aivan sama minä teen silti näin. Ja nyt mä toteutan jotain hullua mutta torstaina 5.12 klo 19.00 paikassa Vanhankirkon kappeli mä teen jotain mistä haluan jälkikäteen kiittää itteeni että tein sen. Nyt tuntuu ittestäki huonolta idealta mutta entä sitte ylihuomenna annan vaan palaa! :)

1.12.2013

kysymyksiin tarvitaan myös vastauksia

mikä on sun kokonimi? -Johanna Kaisa Sofia
paljonko sulla on sisaruksia? -3
niitten nimet + iät? -Tuomas 21, Matias 16, Pauliina 14
mitä tekisit jos voittaisit lotossa? -Ihan ekaks maksaisin velkani pois, sit suuntaisin ulkomaille ja ku joskus tulisin takas palkkaisin personal trainerin
mitä tekisit jos löytäisit kadulta lompakon? -Veisin sen poliisille tai löytötavaratoimistoon
mikä susta tulee "isona"? -Nyt musta tulee nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja mutta haluan ensihoitajaksi
 3 asiaa jota haluaisit muuttaa elämässäsi?-Haluaisin treenata säännöllisemmin ja paremmin, oisin halunnu tehä sen kyykyn erilailla niin en kärsis tästä selkäkivusta, voisin opetella ajattelemaan fiksummin
 Raskain päivä vk:ssa? -Mulle varmaan keskiviikko on raskain
 Päivä jota odotat innolla?  -Ootan innolla sitä päivää ku oon tyytyväinen itteeni :)
Päivä jota jännität hirveänä? -Sitä päivää ku saan koulusta paperit käteen ja valmistun
Mitä pelkäät? -menettämistä
Mitä koulua käyt ja missä? - Keski-Pohjanmaan Opisto, Kälviällä
Miksi aloitit vloggaamisen? -Mähän en vloggaa vaan bloggaan ja alotin tän siks että saisin jostain pientä painetta laihdutukseen
Mitä vlogeja seuraat? - En seuraa vlogeja mut blogeja
Oletko allerginen jollekkin, mille? -En enään
Monelta menet nukkumaan? -Vähä riippuu ehkä 22-24
Mitä stressaat? - Tällähetkellä eniten opinnäytetyötä ja selkää ja sitä tuunko pääsen tavotteeseen
Seuraatko Vlogeja tubessa? -En seuraa
Suurin onnistumisesi vähään aikaan? -3kk sitte saatu ajokortti
Entä vastoinkäyminen? -Varmaan suurin vastoinkäyminen on tää välilevyn pullistuma
Vieläkö teillä on ne kaks jättikoiraa? :D Mitä niille kuuluu? - Meillä on vaa enää yks jättikoira mutta sille kuuluu hyvää :)
Onko Sievi kiva paikka? -On tää ihan kiva mutta en mä tänne jää :)
Missä näät ittesi viiden vuoden päästä? -Nään itteni ehkä vielä opiskelemassa tai sit töissä tai sit on käyny niin onnellisesti että vietän mammalomaa ja mulla on lapsi
Mistä haaveilet? -Unelma kropasta ja perheestä
Nautitko (salilla) treenaamisesta nykyään? Kauanko meni, että siitä tuli mukavaa eikä enää ollu tyhmää pakkopullaa? Vai onko se aina ollu kivaa? -Yläasteella en tykänny yhtään mutta nykyään se on kivaa ku oikeesti tietää mitä tekee.
Mitä kaipaat? -Kaipaan Espanjaa ja tervettä selkää
Mitä et kaipaa? -En kaipaa syksyn pimeyttä ja vesisateita
Jos saisit olla päivän kuka tahansa toinen, kuka olisit? Mitä tekisit?- Tää on tosi vaikee kysymys mutta lupaan vastata tähän myöhemmin ku tiedän :)
Tee vai kahvi? -Molemmat menee
mikä sai sut alottaan tän blogin & tän projektin? -Olin miettiny jo pitkään että pitäis tehdä ittelle jotain ja sit aattelin että ehkä mä voisin alottaa kirjottaan blogia aiheesta ja tää motivois mua ja samalla muita.
tunnetko ketää julkkiksia? -En
sun parhaat kaverit? -Mulla ei oo tapana luokitella mun kavereita paremmuusjärjestykseen kaikki on samalla viivalla ja yhtä tärkeitä ja arvokkaita mulle
onko sulla ikävä jotain ihmistä? -Mummua
millanen sää siellä on? -Järkyttävä tuuli!
mitä kuuluu? - Ihan hyvää ku vielä saisin itteni kuntoon
kui hyvä oot laulaan 4-10? -Itehän tätä on vaikee määritellä mutta nyt ku on 5vuotta käyny laulutunneilla voin sanoo että 8 ja edelleenki on kehittämisen varaa
missä asut? -Sievissä ja Kälviällä
Unelma-ammatti? -Lapsena se tais olla kaupantäti mutta nykyään ensihoitaja
Lempiruoka? -Isin tekemä makaronilaatikko:)
Lempiväri? -Tykkään ihan hirveesti pinkistä :)
Lempieläin? -Koira tai kissa en mä tiedä
Paras biisi? -Nyt on paha en osaa sanoo
Paras bändi? -Ei mulla oikeen oo mitään joka ois ylikaiken
Harrastukset? -Laulu, pyöräily, kuntosali, lenkkeily, pianon soitto,
Paras tv-ohjelma?-En kerkee pahemmin katteleen telkkaria
Radiokanava? -Kuuntelen aika laajasti kaikkee mistä vaan sattuu tuleen hyvää musiikkia
Treeni? -Jalkatreeni

Siinäpä nyt ois vastauksia kysymyksiin :) Kiitos kaikille kysyjille!<3



Mikä sinne on tullu?