23.5.2014

Summer

Moro! Taas vähää aikaa siitä ku oon päivittäny. Paino noussu varmaa 2kg tälläviikolla. Unohdin pussit kotiin ja lähdin Viroon. Oho no näitä sattuu ei se mitää. Söimpähän sitte iha normiruokaa huonolla menestyksellä mutta yritetty on. Ja treeni on lähinnä tehty Tallinnassa vanhassa kaupungissa kiskoen kamoja ja kaljakärryjä satamassa! :D no joo mitäs muuta angiina melkeen selätetty. Ja oon tullu tämän angiinan aikana siihen tulokseen että mulle ei passaa mitkään antibiootit V-pen lähti vaihtoon toisena päivänä. Kefexin tilalle viikonloppu sillä ja tiistaiaamuna soittoa saisinko uudet ku ei nämäkään passaa nyt mennään kolmansilla jotka ei myöskään passaa mulle joko voin lopettaa tämän hemmetin kuurin?!? En kestä tätä järetöntä kutinaa! Voisin täyttää tämän postauksen lähinnä kuvilla ku en jaksa enää kirjotella mitään. :) joten olkaapa hyvä yliannostus instagram kuvia!

Yritettiin ettiä nuortentiedotuspistettä Helsingissä ei löydetty joten luovutettiin!
Kesä♥ ja maailman ensimmäiset sakot!! Sakkoneitsyys meni siinä.
Innokkaana menos Helsinkiin! Rakastan sua bebe♥
Myrkyn jälkeen on pouta sää.. viimesiä Kälviä rundeja..
Virosta takas Suomeen! Ou jea!
Keikkahommia :)
Rakas vauva siellä♥ 
Valmistujaiskuvauksiin menos :)
oiski noin ruskee... filtterit ruskettaa mukavasti :) pummilla Tallinnaan!
Töissä :)
Maailman parasta avokadopastaa :)
tää oli ennenku nämä kesän lämmöt alko. Jos jotaki kiinnostaa niin oon myymäs tuota pinkkiä takkia :)

14.5.2014

Hyvät ja huonot uutiset

Kummasta alotetaan hyvistä vai huonoista? Jos alotetaan huonoista niin hyviin on sitte kivempi lopettaa.

Huonot uutiset alkaa sillä että maanantaina mulla oli vetopois ja olin jotenki nuutunu ja kurkkuun sattu vähä. No lähen Kälviälle illalla että meen tiistaina sitte kouluun. Ma-ti yö oli yhtä h*lvettiä. Mä vaan itkin tuskasta ja yritin nukkua etes vähä. Tiistaiaamuna soitin Kälviän tk:hon ja yritin selittää asiaani mutta milläpäs sen selität ku ääni on jossain hukassa. Itkin vaan ja yritin saada sanottua jotain mutta onneks käskettiin samantien käymään. Hoitaja käskee huoneeseen ja kattoo kurkkuun. "O-ou...sulla on täällä tämmönen pikkunen juttu ku angiina.....sanotaanko näin että ilman nieluviljelyä tämä on 99% angiina mutta otetaan nyt kuitenki vielä varalta...mee seuraavaks tuohon lääkärille." No meikä käy lääkärillä ja sain samantien reseptin antibiootteihin vaikkei testistä ollukkaa vielä tuloksia. No tulin sitte siihen tulokseen että pakkasin kamat ja lähin kotiin äitin hellään huomaan. Kotona oon vaan maannu sängyssä ja laittanu valmistujaisjuhlia tai siis enhän mä niitä oo laittanu vaan heräsin yhtäkkiä siihen että mummu pesee ikkunoita ja vähä myöhemmin se on jääkaapin pesuhommissa ja kohta laulaa imuri. Kyllä mulla on vaan ihanat äiti ja mummu♥ en oikein tiiä miten pitäis suhtautua ku oon syöny eilen vaan yhden CB-aterian.. ja jätskiä! Yritän puuduttaa kurkkua jätskillä. Oikeestaan nytki on jätskikuppi vieressä :D no en etes tiiä onko se hyvä vai huono juttu mutta kerroimpahan silti. Siirrytään niihin hyviin uutisiin.

Elikkäs siis hyvissä uutisissa tänään on meikän paino. Jos voisin kiljua niin oisin kiljunu ja huutanu riemusta ku kävin vaakalla. Se näytti 89,5kg. Oikeesti en tiiä mitä pitäis tehä. En etes muista millon viimeks se ois näyttäny jotain kasilla alkavaa! Oon niiin ilonen! Mulla on tämän taudin jälkeen varmaan huono omatunto ton jätskin syömisestä mutta aivan sama! Sitte ku voin taas liikkua niin otan kaiken kiinni. :)

Eipä mulla varmaan muuta tälläkertaa voisin ruveta nukkumaan ensimmäisiä päikkäreitä tälle päivää :)

Sillon ku olin vielä maanantaina hengissä ja jaksoin hymyillä.
Voisin kuvata videon siitä ku otan nuita pillereitä. Se on ihan hupasan näköstä. 

6.5.2014

Älä laihduta-päivä

Tänään vietetään Älä laihduta-päivää ja vaikka laihdutanki niin siitä huolimatta oon ollu hieman hurja tänään! Söin päivällä salaattia ja kaks hapankorppua ja nyt tulee kaikista pahin kävin kesän ekalla irtojätskillä ystäväni kans! Kyllä nyt on melkosta hommaa! Treenitki aattelin tänään jättää tekemättä. Tai no jäi jo tekemättä joten ei siis mitään väliä. Huomenna uudella sykkeellä menoks!

Minkä taki kokoajan pitäis laihduttaa ja tulla jotenki paremmaks sillätavalla? Ihmiset on ihan yhtä arvokkaita kaikki oli minkä tahansa näkösiä ja kokosia! Joskus elämä vois olla helpompaa toisenkokosena mutta se ei todellakaan tarkota että jokaisen pitäis olla sellasta!

Mua ärsyttää tämä aivan mahoton fitnesshömpötys! Herranjumala missä välissä siitä tuli niiin suosittua ja kaikki on nyt jotain fitnesspimuja? Salilla pumpataan vähä persusta ja sit otetaan kuva instagramiin ja facebookkiin ja sit vähä hästägejä ja ollaan niiin kuumaa kamaa! Uuuu jeah! Toki multaki löytyy salikuvia mutta siitä huolimatta se treeni on salilla pääasiassa. Ja tottakai niitä saa ottaa mutta tarviiko sitä muille todistella että on käyny salilla? No miten vaan jokainen tavallansa.

No mutta anyway halusin vaan sanoo että jokainen on arvokas oma itsensä eikä muuksi tarvi muuttua. Ainakaan muiden takia.

Hyvää Älä laihduta-päivää kaikille! :)

Vapun hurjastelut mekko päällä! Eikä oo etes huono omatunto pieleen mennestä viikonlopusta. -1,3kg viime viikosta :) kai sitä välillä saa syödäkki? ;)