6.5.2014

Älä laihduta-päivä

Tänään vietetään Älä laihduta-päivää ja vaikka laihdutanki niin siitä huolimatta oon ollu hieman hurja tänään! Söin päivällä salaattia ja kaks hapankorppua ja nyt tulee kaikista pahin kävin kesän ekalla irtojätskillä ystäväni kans! Kyllä nyt on melkosta hommaa! Treenitki aattelin tänään jättää tekemättä. Tai no jäi jo tekemättä joten ei siis mitään väliä. Huomenna uudella sykkeellä menoks!

Minkä taki kokoajan pitäis laihduttaa ja tulla jotenki paremmaks sillätavalla? Ihmiset on ihan yhtä arvokkaita kaikki oli minkä tahansa näkösiä ja kokosia! Joskus elämä vois olla helpompaa toisenkokosena mutta se ei todellakaan tarkota että jokaisen pitäis olla sellasta!

Mua ärsyttää tämä aivan mahoton fitnesshömpötys! Herranjumala missä välissä siitä tuli niiin suosittua ja kaikki on nyt jotain fitnesspimuja? Salilla pumpataan vähä persusta ja sit otetaan kuva instagramiin ja facebookkiin ja sit vähä hästägejä ja ollaan niiin kuumaa kamaa! Uuuu jeah! Toki multaki löytyy salikuvia mutta siitä huolimatta se treeni on salilla pääasiassa. Ja tottakai niitä saa ottaa mutta tarviiko sitä muille todistella että on käyny salilla? No miten vaan jokainen tavallansa.

No mutta anyway halusin vaan sanoo että jokainen on arvokas oma itsensä eikä muuksi tarvi muuttua. Ainakaan muiden takia.

Hyvää Älä laihduta-päivää kaikille! :)

Vapun hurjastelut mekko päällä! Eikä oo etes huono omatunto pieleen mennestä viikonlopusta. -1,3kg viime viikosta :) kai sitä välillä saa syödäkki? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti