30.9.2013

I'm so sick...

Heipähei! En oo vähään aikaan kirjotellu mitää. Eikä oikein oo ollu mitää kirjotettavaa. Viime viikko meni aivan penkin alle treenien suhteen kävin kerran salilla ja kerran aamulenkillä that´s it. Ei kiinnostanu. Eikä myöskään terveellisesti syöminen kiinnostanu. No menin ilmottautuun mukaan The Herkkulakkoon jossa mä ja 232 muuta yritetään pitää herkkulakkoo 1.10-23.12 ite yritän jatkaa senki jälkeen jos vaan onnistun. No katotaan kuin tää tästä lähtee. Oon nyt sit koko viikonlopun tankkaillu herkkuja ei tarvii nyt sit moneen kuukauteen syödä! Viikonloppuna oon myös käyny Pohjanmaan karaokemestaruus kisoissa ja sieltä jäi harmittavasti vaan kakkossija. Ehkä ens kerralla valitsen eri biisit ja voitan koko homman! :)

Eilen illalla alko tuntua outo tunne kurkussa ja tuntu niinku posket ois vähä kipeet. No tänä aamuna siihen oli syyki. Kuumetta, kurkkukipu ja veikkaan myös poskiontelotulehdusta. Näistä huolimatta huomenna kouluun aivan pakko. Jää vissii tältäki viikolta treenit vähä vähälle.. Tällä menolla oo ainakaan pelkoo siitä että pääsis laihtumaaan!


Ennakkoluulot on kovat mutta tää oliki hyvänmakusta!

Minäki koska kaikki muutki.



En jaksa enään etes kirjottaa. Alkaa tämä syysmasennusflunssa viemään kaikki voimatki. Kattellaan ehkä ens viikolla ku mulla on kaks viikkoo lomaa! :)

21.9.2013

Epäuskoa

Mut on vallannu epäusko omasta kehityksestä. Aattelin jättää puntarin kokonaan pois ja mennä peilin ja mittanauhan kans. Mutta en mä vaan osaa. Ja tuntuu ettei mussa oo mikään muuttunu tammikuusta. Paitsi asenne huonommaksi. En jaksa syödä fiksusti ja tällä viikolla oon syöny tasan sitä mitä on huvittanu syödä. Ei vaan kiinnosta. Joten tästä on hyvä jatkaa. Tai siis jos tästä vielä voi jatkaa. Oon aika toivoton tapaus tässä, mutta eiköhän sitä jotai keksitä. Vielä viikko ilman lenkkeilyä aattelin kyllä vähä soveltaa ja ottaa kevyet kävelylenkit ohjelmaan jätetään juoksut vielä muille. Lisäks voisin yrittää ruveta syömään fiksusti. Siinä onki sitte tekemistä. Tsemppiä mulle!

Tammikuu 2013
 Onko näissä muka tapahtunu jotai? Ei mun mielestä oikeestaan mitään... Ja joo asennot ja kuvakulmat on vähä erit mutta silti!

Syyskuu 2013
Mitähän muuta mulle kuuluu ku epäluottamusta itteen. No vaikka sitä että eilen selvisin kotiin Rovaniemeltä ja nyt oon suorittanu hyväksytysti köysitoiminnanohjaajankurssin. Parin viikon päästä suuntana Tornio ja kto2. Sain torstaina äitiltä surullisen viestin että nyt Kaapo juoksentelee jossain muualla. Kaapo oli toinen mun koirista ja tällä vanhalla vaarilla oli ikää jo kunnioitettavat 13v5kk. Aika kova jätkä! Tajusin vasta eilen illalla kuin mä ikävöinkään sitä. No oon kyllä osannu oottaa tuota viestiä jo vuoden ajan mutta silti se pistää mun mielen vähä matalaksi..:(
 Viime yö meni tosi huonosti. Sain nukuttua 4h koska mulla on viime viikkosen vaelluksen jälkeen jostain syystä jalkojen lihakset krampannu vähä väliä. Viime yönä itkin tosi kovan krampin takia. Sit ku sain sen loppumaan suolalla niin tuli uus. En tiiä mitä tekisin että nää loppuu. Viime yön takia oon vaan nukkunu tänää. Ja syöny. Ja yrittäny siivota. Ja nukkunu vähä lisää. Ja seuraavaks voisinki mennä nukkumaan! Ei mulla oikeestaan oo muuta kerrottavaa. Joten ehkäpä mä nyt laitan vielä pari kuvaa sit laitan koneen pois ja alan nukkumaan.

Ei ainakaan ruuasta oo puutetta!

Sinne kiipesin muutaman kerran ja laskeuduinki ihan omin avuin



Kaapo

17.9.2013

miten menee?

Tässä tauon aikana on kerenny tapahtumaan oikeestaan vaikka ja mitä. Eikä vieläkään kaikki oo pään sisällä ihan selvillä mutta tuntu että pakko purkaa johonki etes jotain. Niin koin tämän hyväksi vaihtoehoksi siihen. Postaustahti ei tulevaisuudessakaan välttämättä tuu oleen kovin tiheä mutta postailen sillon ku on asiaa ja halua ja voimia kirjottaa.:)

Oon tehny vaikka ja mitä enkä jaksa etes kertoo kaikkee joten pääasiat on se että oon tehny töitä ja käyny vaeltamassa 65km siinäpä oikeestaan kaikki mitä oon tehny. Muuten oon vaan ollu ja laiskotellu yrittäny vähä sillon tällön treenailla. Ton vaelluksen jälkeen viime perjantaina menin lääkäriin ja tää lääkäri totes mulle näin "Sä et varmaan kovin paljoo liiku niin saatto olla vähä liian raskas vaellus sulle" "Sulle ei varmaan tee mitään ongelmaa olla kahta viikkoa lenkkeilemättä" teki mieli ottaa ja kiskasta turpaan mutta maltoin kuitenki mieleni. Elikkäs mulla on akillesjänteet vähän turvoksissa ja vähä kipeet ja oon nyt 2 viikon lenkkeilykiellossa. Koitan nyt parannella nämä kuntoon ja sit ruveta ottaan aamulenkit ja muutki lenkit takas päiväjärjestykseen.:) Ja koska en saa lenkkeillä niin käyn sen eestä kuntosalilla. Eilen kävin sitte tekemässä kunnon käsitreenin ihan vaan sen kunniaksi että muutin takas kälviälle.

Pallas-Hetta 65km kyllä on nättiä!

Sain ajokortin ja nyt en enää muuta teekkään :D



Sekopää tekemäs töitä

En jaksa enään kirjottaa koska huomenna suuntana Rovaniemi ja kto1 koulutus. Kirjottelen varmaan seuraavan kerran vasta sen jälkeen viikonloppuna joten kattellaan sitte! :)

16.9.2013

Ei tän pidempi tauko

Voi näitä kävijämääriä! Ihanaa että jaksatte vaikken päivitäkään!:) mutta nyt mä oon päättäny että tämä hiljaiselo loppuu ja herätän tämän blogin uudelleen henkiin!:) Kirjottelen paremmin kuulumisia ku kerkeen mutta pikasesti vaan ilmotan että mä oon hengissä ja jatkan kirjottelua ja tätä asiaa sitte myös on! :)


Tuun huomenna kertoon lisää mun tän hetkisestä tilanteesta joten palaillaan! :)