29.11.2013

Lucky girl

Miten yhdelle ihmiselle voi sattua ja tapahtua näin paljo? Tiputin lampun päälleni ja nyt on sit käsi paketissa. Muutamalla viiltohaavalla selvisin ja ne on nyt liimattu kiinni. Mutta miks just oikee käsi ja miks just nyt ku viikon päästä on konsertti ja pitäs laulaa ja soittaa ite?
Ainut hyväpuoli täs on se etten tunne enään selässä niin pahaa kipua. Jeij! Aika laihalohtu kumminki... no jospa en nyt enää enempää telois itteeni ja oisin joskus kunnossa :)

Ei kai mulla muuta ollu :) kyselkäähän vielä viimeset pari päivää :)

25.11.2013

Kyselkää kyselkää

Kuten huomaatte oon jo pidentäny kysely aikaa ja pidennän sitä aina vaan :) 1.12 asti aikaa kysellä ja sit mä yritän saada postauksen aikaseks :) eli kyselkää vaan lisää! :)

Voin samalla myös vähä kertoo että mitä mulle kuuluu. :) selkäkipu on täällä edelleenki. Oon käyny hakemas kipulääkkeet ja mulla on tänään ensimmäinen ei niin kipee päivä. Näiden selkäkipujen lisäks mulle on päättäny jostain syystä tulla kummallisia huimauskohtauksia. Ja yks niistä on jo johtanu pyörtymiseen asti. Toivottavasti ei oo mitään vakavaa. :) ja no eipä mulle oikeestaan muuta kuulukkaan ku että pitäis tehdä opinnäytetyötä ja kasata konsertti esitysvalmiuteen 10 päivässä ei toki stressiä tai kiirettä :) no kyllä tämä tästä eiköhän kaikki vielä järjesty.



Nyt suuntaan nukkumaan ja kattelen huomenna tätä maailmaa taas uusin silmin :)

Hyvää yötä!:)

14.11.2013

Kysymyksiä :)

Aattelin sunnuntaina tehdä kysymyspostauksen. :) ja siihen tarvitaan hyvin olennaisena osana kysymyksiä. Joten kyselkäähän paljo kysymyksiä! :)

Oon tällähetkellä junassa matkalla kohti Helsinkiä. Matkaseurana mulla on niiiin söpö pehmovasikka etten kestä! :) on kiva tuottaa kanssamatkistajille pientä hilpeyttä tällä ja saada ne hymyilemään :) Selkä ei tykkää tästä matkustamisesta yhtään. Millonkahan se lopettaa taistelun mua vastaan? Mä en aio luovuttaa!

Laitelkaahan nyt niitä kysymyksiä niin saadaan jotain postausta sit aikaseks :)

12.11.2013

:)

Hellou! :)
Juttuhan on niin että selkä on edelleenki kipee.. En menny sinne lääkäriin mutta ens viikonloppuna se laitetaa kuntoon. :) enkä nyt sit oo tehny muuta ku syöny tosi tarkkaan :) toivottavasti tämä lähtee tästä sujumaan :)

Haluan kertoo teille mun ystävistä :) käytiin eilen ottamassa parit kuvat studiossa joista ei valitettavasti kovin moni oo julkasukelponen...:D onneks mulla on nämä naiset ystävinä niitten avulla jaksan painaa salilla ja muutenki elämässä eteenpäin. Oon niin etuoikeutettu ku mulla on teidät♥
tänään kävin sit salilla niitten kans mä en tehny muutako tsemppasin ja määräsin mitä tytöt tekee nyt kuulen välillä pientä voivottelua... tais mennä perille :)

Lähden torstaina helsinkiin ja tuun sunnuntaina takas joten voisin vikka jonku sortin postausta laitella junasta :)

Marie♡
Annukka♡

Reilukaveri ite rullailee ja muut tekee :)

Tosiystävät♡

7.11.2013

Takapakkia

Yyyäääh... mitä pahaa oon tehny? Tuntu että kaikki suju hyvin. Nyt oon tiistaista asti hoitanu koulun käyntini lattian tasolta. Selkä ei kestä istumista. Kävely ei oo kivutonta. Mikään ei onnistu. Huomenna lääkäriin jos selviän sinne asti. Ja ei se varmaa auta muu ku nukkua...:(

Huomasin tänään että ehkä mun reisille on tapahtunu jotai :) jotai positiivista

5.11.2013

Pikastapostausta kuvina

Mitä mä oon viime päivät okei no monta viikkoo tehny. Teen tän kuvina koska en tiedä miten muutenkaan tän tekisin. Lisäks sain mun ruokavalio ohjeet eilen ja alotan sen tosissaan ens maanantaina koska tämä viikko menee taas miten menee. Mutta edistystä näkyvissä :)

Oon ollu väsyny
Oon kärsiny huimauksesta
Lisää lihasta ja vähemmän läskiä
Heikossa hapessa salin lattialla
Edelleenki vähä heikossa kunnossa
Oon mä väkillä hymyillykki :)
Oon käyny juhlissa
Ollu ihan vaan kotona
Lenkkeilly ja saanu mukavan rakon!