22.2.2014

Cambridge kuulumisia

Oon nyt ollu viikon Cambridge ohjelman tasolla yksi eli täyspaastolla 3pussia päivässä vaikka periaatteessa näin pitkänä oisin saanu syödä neljä pussia päivässä. No mutta ei se mitään oon pärjänny tosi hyvin nuilla 3 välillä oon syöny vaan 2 koska ei yksinkertasesti oo ollu nälkä. nyt tämän viikon aikana on lähteny 2,7kg valmentajan vaakan mukaan. Oma vaaka näytti 5kg mutta aivan sama kumpi se on oon tyytyväinen koska on aika kova saavutus melkeen kolme kiloa viikossa :)

Viikon päästä on häät ja tää kaasonpikadieetti jatkuu silleen että viikonlopun meen vielä paastolla, maanantain ja tiistain oon kakkostasolla jossa tulee n.800kaloria päivässä. Syön siis edelleenki kolme pussia päivässä mutta lisäks n.200kcal pitäis tulla proteiininlähteistä, n.100kcal kasviksista ja n.100kcal marjoista.

Ku oon päässy tonne asti selitän sit loppuajasta ja jatkosta :) mutta hienosti menee ja hyvillä mielin jatkan eteenpäin :)

Ku muut syö koulussa lounasta ja päivällistä mä pidän teehetken:)
Kynnet häitä varten pohjatyö&koristelu&geelaus iha itte :)
Dieetti suunnitelma ;)
Ennen päivän kiipeilytyksiä mansikkapirtelöö...

...illalla töiden jälkeen kanasalaattia. Näinhän se ketoosi puretaan oikeaoppisesti? ;) aika heikosti pystyin syömään mutta oli silti hyvää :)

17.2.2014

Cambridge

Alotin lauantaina Cambridge-ohjelman, ihan vaan kokeilu mielessä ja parin kilon pikapudotus ennen kahden viikon päästä olevia häitä ei ois pahitteeks, kutsun tätä kaasonpikadieetiksi. Perjantaina kävin oman Cambridge valmentajan luona ja katottiin painot yms ja keskusteltiin tästä aiheesta. Sain mukaani viikon pussit ja tän viikon perjantaina onki sit uusinta käynti. Oon nyt ollu kaks päivää ihan puhtaasti kolmella pussilla päivässä ja lisäks oon syöny yhen kananmunan. Olo on ihan jees, mutta nytki on nälkä toki syöminen saattais auttaa asiaan. Ja multa on vieny flunssa energiat ihan täysin. Mä kuvittelin tän olevan paljo vaikeempaa mutta oikeestaan tää ei ookkaan niiin vaikeeta. Pystyn ihan helposti oleen kolmella pussilla päivässä mutta nyt tämän flunssan takia oon aatellu että ei yks kanamuna päivässä tätä voi pilata. Mulla ei tosian oo yhtään voimaa tehä yhtään mitää. Kuvittelin että pystysin treenaamaan mutta enkai mä viitti itteeni mennä tappamaan salille.

Ensimäisenä päivänä koin alottamisen vaikeuden. Olin ihan hirveen nälkänen ja ku ajoin ouluun niii mietin että miks en vois käydä jossain syömässä no en käyny vaan ku pääsin perille ja muut söi tortillaa mä yritin saada nieltyä kana&sienikeittoo ei ollu ihan mun juttu se. Ja ku toiset syö spagettia ja jauhelihaa mä vedän minttusuklaapirtelöö joka oli ihan hyvää taisin tykästyä siihen.

Toinen päivä meni jo vähä paremmin ja aamulla vakaa näytti kilon vähemmän niin tuntu hyvältä vaikka tiedän sen olevan vaan nestettä mutta silti! :)

Kolmas päivä alkaa hienosti tällä mahan murisemisella mutta ehkä voisin pian tekasta sille vaikka mansikkapirtelön ja testata tykkäänkö siitä vieläkään.

Tarkotus ois kirjottaa tänne blogiin joka päivästä tuntemuksia. Toki tekstiä ei tuu joka päivä mutta aina välillä useempi päivä kerrallaan. Ja kysykää ihmeessä jos haluatte tietää lisää tästä Cambridge-ohjelmasta tai mistä vaan :)

Hassua ku viikon ruuat mahtuu tommoseen pieneen boksiin.
Puoli litraa vettä niiin kyllä se alas menee!
tämän aamun olotila..
satunnaisia kuvia espanjan reissulta :)

9.2.2014

My españa♥

Selvisin viikon espanjan reissusta! :) olihan se taas vaan niiin ihana reissu että takas täytyy taas mennä :) ehkäpä sitte ku on valmistunu :) mitä oon viikon aikana kerenny tekeen? Oon syöny tapaksia, juonu espanjalaista olutta syöny sitä jamónia mitä serranon perheessä syödään (en muuten tykänny), syöny ihan liikaa kaikkee hyvää, shoppailu, käyny markkinoilla viettäny taas vaan niiin parasta aikaa! Kuvat puhukoon puolestaan :)
mites tuon liikunnan suhteen? Jaa no tuota kaks kertaa vaivauduin niinku ihan erikseen lenkille mutta se on kumma ku siellä tulee käveltyä semmoset 5-10km päivässä ihan huomaamatta. Joten en ota stressiä tästä :) vähä stressaan selästäni. Torstai aamuna itkin ku nousin sängystä ja se nouseminen kesti puoli tuntia ku otti niii kipiää selkään! Aivan tuskallinen kipu ja tää istuminen tekee tosi hyvää selälle. Tulin siihen tulokseen että mun selkä protestoi liikummattomuutta vastaan joten huomenna oikein innolla ootan että pääsen salille pitkästä aikaa! :) ja jospa sitä myös huomenna menis näyttään tätä selkäparkaa lekurille.

Fuengirola♥
Paras kämppis!♥
Ei niin aurinkoinen espanja vettä tulee ku esterin kuuluisasta!
Maailman parasta brownieta♥
6h ranskan lentokentällä 
pahaaa!!!
lempparikahvila♥