23.3.2014

Erilainen viikonloppu

Täytyy kertoo mun viikonlopusta ja käydä tää asia ainaki kerran tälleen kirjottamalla läpi. Perjantaina pidin hauskaa ystäväni, Esko Eerikäisen, Niko Nousiaisen ja Sofia Ruusila-Nousiaisen kans. Meillä oli oikeesti kivaa. :) lauantaina kello oli n.11.32 ku lähdin ihan normaalisti kauppaan. Ajoin n.5km kotoa kohti kauppaa kunnes mun auto lähti luistaan sohjosella tiellä. Se oli menoo sitte ei auttanu enää etes korjata se tais vähä jopa pahentaa tilannetta. Mä vaan puristin rattia ja kirosin ja huusin. Eka asia mitä huusin oli ei tuohon kylttiiiin ei ei ei! Meni onneks siitä ohi ja kohta pyörähti kerran tai kaks katon kautta ympäri muistikuvat on aika heikot mutta ympäri se meni kuitenki. Ensimmäisenä soitan itkien ystävälle jonka kans olin edellisenä iltana viihteellä, se kysyy oonko soittanu hätäkeskukseen mä vaan itkien sanon että en oo soittanu. Sitte siihen pysähty pari autoo ja mä soitin 112 ne kysy mitä ja missä ja laitto poliisille ilmotuksen ja käskivät soittaa hinausauton. No mä soitan autoliitolle ja sitte äitille ja poliisi soittaa mulle. Se kyseli kans kaikkee ja sano ettei kerkiä tulla paikalle ennen ku oon lähteny ambulanssilla jonka poliisit hälyytti ku hätäkeskuksen mukaan en ois tarvinu hoitoo. No ambulanssilla Ouluun. Poliisit kävi ambulanssin ovella sanooo kyllä on likalla ollu hyvä tuuri koitappa saada ittes kuntoon! Mä vaan itkin :D no ei siinä vietin lauantai päivän Oysissa yhteispäivystyksessä. Makasin pari tuntia jalat kiinnitettynä koska en saanu liikkua. Kuin ahistavaa maata siinä sängyllä etkä saa liikkua. Eräs (v)ihastuttava mummo huusi viereisellä sängyllä että hän haluaa pois miksi te pidätte häntä täällä ei oo mitään vikaa ja sitte aiaiai ku sattuu. Hermot meinas mennä ja aattelin huutaa sitokaa tuo kii tuohon sänkyyn ja tukkikaa sen suu!! No pääsin lääkärille ( niiiiiin komee mies lääkäri♥♥♥♥♥) sitte kuvauksiin ja pääsin irti niistä jalkaremmeistä ihana vapaus vaikka en vieläkään saanu liikkua. Kuvissa ei näkyny mitään ja sain nousta ja pääsin niskatuesta eroon. Mikä täydellinen vapaus!! Nousin ja silmissä sumeni ja päässä heitti pahemman kerran. Istuin vielä puoli tuntia ennenku uskalsin nousta seisomaan ja lähtee käveleen. Äiti tuli sopivasti hakemaan mua ja pääsin kotiin. :) ainoot tuomiot mitä lääkäriltä sain oli aivotärähdys ja shokki. Yöllä piti herättää pari kertaa ja varmistaa että kaikki on kunnossa. Nyt on pääkipee ja olkapää turvoksissa ja mustelmilla.

Sen verran vielä haluan sanoo että jos en aina käyttäis turvavyötä en ois hengissä ja onneks olin yksin sille toiselle ois käyny vielä pahemmin. Mä pääsin vähällä ja uskaltauduin tänään auton rattiin yksin. Ja vaikka olin edellisenä iltana viihteellä puhalsin nollat. Eikä nopeus ollu mun tyylille uskollisena ylinopeutta vaan ihan normien talvirajotusten mukaan ajoin.

Kiiitos kaikille Oysissa ja ambulanssissa jotka piditte musta huolen. Ja kiitos niille kahdelle autoilijalle jotka pysähdyitte auttaan ku mä vaan itkin ja nauroin ja olin aivan sekasi. Ilman teitä en ois selvinny näin vähällä.

Ja rakkaat ihmiset jotka autoilette pitäkää AINA turvavyöt kiinni!! Ja jos ajatte ojaan älkää päästäkö IKINÄ ratista irti!

Kiitos kaikille tsempeistä♥

Tippaa ja kipulääkettä suoraan suoneen


Oon ihan fine! 

kunnon palauttelut rankan sairaalareissun jälkeen :)

naisen auto sisältää kaikkee erittäin tarpeellista :)

Nykyään myös vihaan Pharrell Williamssin biisiä Happy koska se soi ku ajoin ojaan ja en voi uskoo sitä todeksi.

Peltiä saa aina uutta ihmishenkiä ei! 

19.3.2014

Onnenkyyneleet :)

Voi hiljaisuus..... miksen osaa päivittää sään tulossa oikein kunnon kuvapläjäys! ! Mitä mulle kuuluu? Sanosinko että aika loistavaa! :) oon onnellinen. Ainaki välillä. Tänään oon itkeny ja nauranu enemmän ku koskaan ja ollu onnellisempi ku ikinä! :) itku johtuu ihan vaan exelistä... en osannu tehdä taulukkoa enkä saanu apua tarpeeks nopeeta ja sit ku sain apua se kaikki purkautu kyynelinä en vaan voinu asialle mitään. Toivottavasti en enään ikinä joudu koskeen exeliin. Naurulle on syynsä :) ja sille muullekki iloisuudelle. Oon tänään vähä järjestelly asioita ja en tiiä uskallanko jo paljastaa asian mutta mun ens syksyn suunnitelmat on kirkkaammat ku ikinä. Ja oikeestaan ne suunnitelmat on selvät aikalailla vuoden 2015 kesäkuuhun asti tai no asuinpaikka ainaki. Saan vaihtaa facebookkiin asuinpaikaksi Fuengirolan :) kuin ihanaa!!!! Nyt ei mennä kouluun ens vuonna vaan pidetään auringon alla vähä välivuotta kuin kivaa :)

Treenit ja laihdutus huhhuh melekosta hommaa! Kaikkeni yritän. Tekis mieli ottaa kuukauden täyspaasto Cambridgellä. Ne kilot mitä sillä lähti ei oo tullu takas mutta ei olla kyllä eteenpäinkään menty. Treenit on suht kunnossa mutta entä sitte syöminen mikä siinä on niiiin vaikeeta? En tiiä ehkä joskus opin :)

Seuraavaks niitä kuvia enemmän ku laki sallii jos blogger ja tabletti suostuu yhteistyöhön :)

Kuskina on kivaa
Teki mieli fiestasalaattia
Ja pärstäkuva number dos
Rankka reeni! :D
Kuskina on kivaa part2 
Koulun aamupala♥
Jooo sato vettä. Nyt sataa lunta vielä enemmän fuuuuuck
Kävin vähä testaas kuin sujuu 5vuoden tauon jälkeen siinähän se mutta ei tullu kuitenkaan mitään.
Opinnäytetyö esitelty ja hienosäätöö vaille valmis :)
Maailman yksinkertasimmat mutta vaikeimmat laihdutusohjeet 
Kevät tuli ja meni mutta ehkä se tulee uudelleen?
Ny rillataan!
maailman ahkerimmat duckfacet salilla :)
pulkkamäki!!!!
Exeltaulukot.... ei lisättäväää.
melkeen kuin siskokset :) ♥
otin yks aamu gallupin instagramissa ja facebookissa lähdenkö lenkille vai en ja kyllähän mä sit menin ku sain niiin paljo tsemppejä! :)
tää viikko on ollu tosi väsyttävä.
pitkän tauon jälkeen salilla ekaa kertaa viime viikolla :)
se on kumma miten joku ihminen josta et oo tykänny yhtään pari vuotta sitte on se josta tulee se jonka kans viettää aikaa ja sille kertoo suurimmat salaisuudet. Ja ne jotka on vuosi sitte oli ne parhaimmat ja tärkeimmät vaan jää taka-alalle eikä ne oo enää sulle oikein mitään. Tiedät että tää on sulle ♥♥ love u♥♥
Hajotus väsymys töissä.


Kirjotin tän jo eilen mutta nyt vasta sain tehtyä loppuun :) 

6.3.2014

#täiselfie

Moi mitä laitetaan? Oon ollu vuokraamonpuolella töissä ja on kiva ku saa tehä muutaki ku paistaa ranskalaisia.:) joo mutta on se ranskalaisten paisto ihan kivaa hommaa:) seuraavaksa aattelin ottaa pienen kertauksen lauantaina olleista häistä :)
Häät oli aivan ihanat ja tosi tyylikkäät :) ei voi muutako hymyillä tyytyväisenä ku katto mitä kaikkee saatiin aikaan :) kaikki meni loistavasti ja kaikilla tuntui olevan hauskaa ja kaikki viihtyivät hyvin :) myös kaaso ku kerkes loppuillasta jo istua hetken :)
 Kaaso kiittää ja kuittaa :)
Sit vielä pari pärstä kuvaa ku ei kai tässä oo ollu vielä tarpeeks mun naamaa :D 

Kaaso& kaason kaaso♥ ja ku nyt on ollu kauheesti juttua täiongelmista selfieiden takia niiin just tänään keskusteltiin aiheesta ja tää on kyllä melkeen #täiselfie 

1.3.2014

Kaaso kampaajalla :)

Heipä hei :) tässä mä oottelen morsianta kampauksesta ja meikistä :) itellä on aivan ihana kampaus just sitä mitä halusinki ja pian kello onki neljä ja on H-hetki :) kaasoo jänskättää enemmän ku morsianta. Mikä meni pieleen? :D

Palataampa sitte asiaan dieetti. Cambridge teki sen mitä pitiki paitsi että tällä viikolla en välittäny yhtään mistään ja lihoin varmaan 15kg... hups.. no en ihan kävin torstaina punnituksessa ja oli lähteny -100g vaikka tuntu että ois tullu +3kg.. ens viikolla jatkan Cambridgellä ja meen 2tasolla eli n.800kcal päivässä. Saa syödä muutaki ku pusseja mutta silti paino lähtee alaspäin :) oon ollu tosi tyytyväinen tähän ohjelmaan ja se on tehny just sen verran mitä pitääki. Pieni shokki kropalle niin kyllä toimii :) jatkan ainaki hetken vielä näillä sit siirryn normaaliin puhtaaseen ruokavalioon :)

Niin huippua ku on saanu lisätä marjoja pirtelöön :)
Minttusuklaapirtelöö&mansikoita :)
Meikkiä vaille valmis :)