19.3.2014

Onnenkyyneleet :)

Voi hiljaisuus..... miksen osaa päivittää sään tulossa oikein kunnon kuvapläjäys! ! Mitä mulle kuuluu? Sanosinko että aika loistavaa! :) oon onnellinen. Ainaki välillä. Tänään oon itkeny ja nauranu enemmän ku koskaan ja ollu onnellisempi ku ikinä! :) itku johtuu ihan vaan exelistä... en osannu tehdä taulukkoa enkä saanu apua tarpeeks nopeeta ja sit ku sain apua se kaikki purkautu kyynelinä en vaan voinu asialle mitään. Toivottavasti en enään ikinä joudu koskeen exeliin. Naurulle on syynsä :) ja sille muullekki iloisuudelle. Oon tänään vähä järjestelly asioita ja en tiiä uskallanko jo paljastaa asian mutta mun ens syksyn suunnitelmat on kirkkaammat ku ikinä. Ja oikeestaan ne suunnitelmat on selvät aikalailla vuoden 2015 kesäkuuhun asti tai no asuinpaikka ainaki. Saan vaihtaa facebookkiin asuinpaikaksi Fuengirolan :) kuin ihanaa!!!! Nyt ei mennä kouluun ens vuonna vaan pidetään auringon alla vähä välivuotta kuin kivaa :)

Treenit ja laihdutus huhhuh melekosta hommaa! Kaikkeni yritän. Tekis mieli ottaa kuukauden täyspaasto Cambridgellä. Ne kilot mitä sillä lähti ei oo tullu takas mutta ei olla kyllä eteenpäinkään menty. Treenit on suht kunnossa mutta entä sitte syöminen mikä siinä on niiiin vaikeeta? En tiiä ehkä joskus opin :)

Seuraavaks niitä kuvia enemmän ku laki sallii jos blogger ja tabletti suostuu yhteistyöhön :)

Kuskina on kivaa
Teki mieli fiestasalaattia
Ja pärstäkuva number dos
Rankka reeni! :D
Kuskina on kivaa part2 
Koulun aamupala♥
Jooo sato vettä. Nyt sataa lunta vielä enemmän fuuuuuck
Kävin vähä testaas kuin sujuu 5vuoden tauon jälkeen siinähän se mutta ei tullu kuitenkaan mitään.
Opinnäytetyö esitelty ja hienosäätöö vaille valmis :)
Maailman yksinkertasimmat mutta vaikeimmat laihdutusohjeet 
Kevät tuli ja meni mutta ehkä se tulee uudelleen?
Ny rillataan!
maailman ahkerimmat duckfacet salilla :)
pulkkamäki!!!!
Exeltaulukot.... ei lisättäväää.
melkeen kuin siskokset :) ♥
otin yks aamu gallupin instagramissa ja facebookissa lähdenkö lenkille vai en ja kyllähän mä sit menin ku sain niiin paljo tsemppejä! :)
tää viikko on ollu tosi väsyttävä.
pitkän tauon jälkeen salilla ekaa kertaa viime viikolla :)
se on kumma miten joku ihminen josta et oo tykänny yhtään pari vuotta sitte on se josta tulee se jonka kans viettää aikaa ja sille kertoo suurimmat salaisuudet. Ja ne jotka on vuosi sitte oli ne parhaimmat ja tärkeimmät vaan jää taka-alalle eikä ne oo enää sulle oikein mitään. Tiedät että tää on sulle ♥♥ love u♥♥
Hajotus väsymys töissä.


Kirjotin tän jo eilen mutta nyt vasta sain tehtyä loppuun :) 

6 kommenttia:

  1. Kuules kultaseni ihan samat sinulle♥♥ True love!;) #eipävissii

    VastaaPoista
  2. Ootko itte teheny jalakaohojelman vai onko joku muu tehny sen sulle?

    VastaaPoista
  3. Mulle on Kopolan Hannu tehny saliohjelman. Että en oo itte tehny. Kuinka nii?

    VastaaPoista
  4. Ajattelin vaan että on olemassa paljon paljon parempiakin ohojelmia. Voin katella ja pistää sulle spostiin jos oot kiinnostunu :)

    VastaaPoista
  5. Laitappa vaan :) mielelläni otan uusia ideoita vastaan oon tälle menny nyt sen 3kk ja aina ku pitää taukoo niin tuntuu taas mutta esim tän viikon jälkeen ei tuntumaa missää vaikka isoilla painoilla teenki.. turhauttaa...

    VastaaPoista