7.9.2014

#aupairlife

Ensimmäistä viikkoo viedään Fuengirolassa ja monta kymmentä vielä jälellä :) Eli tästä lähtien 4everbig.blogspot.fi osotteessa oleva blogi kulkee nimellä #Aupairlife in Fuengirola eikä enään edes niin suoranaisesti laihdutusblogina en halua ruveta vaihtamaan osotetta koska ite ainaki hyvästä informaatiosta osotemuutoksessa huolimatta joudun hukkaan, joten annetaan tämän olla vielä hetki näin.:)  Toistaseks en voi päivitellä pahemmin ja kuvia tänne ei tuu niin pitkään aikaan ennenku saan omassa koneessa netin toimimaan. Mutta jos haluaa kuvia nähdä niin niitähän löytyy instagramista nimellä johannakaisasofia ja sieltä voi seurailla sitä päivittelen ahkerammin ku blogia :)

Mutta mä elän nyt tosiaan tällähetkellä täällä ja kattelen vuoden näillä suunnilla, sen jälkeen ei mitään käsitystä mitä elämälläni teen. Mutta sitä ei tartte murehtia vielä vähään aikaan :) Elän nyt ihanassa perheessä ja maassa joka on mun toinen koti! :) musta on tullu aupairin lisäks kaupunkilainen! Herranjestas ikuinen pienenkylän tyttö on muuttanu kaupunkiin!!

Sovitaan nyt vaikka niin, että mä jätän tän blogitekstin tähän ja seuraatte mua instagramissa ja päivitän blogia ku saan omaan koneeseen netin, koska on oikeestaan aika rasittavaa kirjottaa espanjalaisella näppäimistöllä. Ja blogin ulkoasu ei todellakaan jää tämmöseksi vaan se on myös asia jossa joudutte olemaan vähä kärsivällisiä. Tuutte saamaan tämän seuraavan vuoden aikana oikeesti tekstiä ja kuvia ku vaan saan päiviteltyä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti