21.2.2013

Sittekki edistyny?

Ku aloin katteleen kuvia saatan jopa nähdä niissä jotain pientä muutosta.. Ja hyvä niin! Kuvista sen näkee kaikista parhaiten. Niinku nuista selkäkuvista näkee niin ryhti on parantunu (ja kamera on suorassa...:D) Ja on tuola ehkä jotain lähtenykki.:) Ja maha onki sitte toinen juttu.... siitä en menis mitään vannomaan... Ja vielä tuossa mahassa söpö "pieni" turvotus.. En tiiä onko mulla jotain ongelmaa viljan kans, kauheet mahakivut kokoajan...:( Voisin kokeilla gluteenitonta ruokavaliota, mutta pitäis käydä lääkärissä ennenku alkaa ite mitään säätämään. Mutta kattoo nyt jos tämä tästä helpottais...:)


Sininen vanhin, vihree sit, ja ylin viimesin. Ps.rakastan mun juoksupaitaa<3
En jaksa ruveta mitään kummempia enään jaarittelmaan ja mua odotellaan jo kotiin.. Joten näihin ehkä pienen edistyksen kuviin on hyvä lopettaa ja lopettaa kaikki angstitekstit.:)

-Johanna-

18.2.2013

kuvitelmaa vai totta?

En ny oikein tiiä että mitä mun pitäis ittestäni aatella. Aamulla kattelin peiliin ja näytti niinku oisin ehkä jopa saattanu laihtua. Mutta olo on kokoajan sellanen että hyi mikä pallo oon!

 Ja kuvittelin että jeeejeee olin päivän syömättä karkkia niin sitte kappaskappas se meni siinä ku eilen syötiin hieman suklaata ja tänäänki.. toisaalta taas ei homma voi kaatua muutamaan palaan suklaata. Ja haluaisin ettei mulle tulis mitään omantunnon tuskia siitä että syön suklaata tai jotain muuta. Joten voisin nyt päättää että vaikka mä nyt sattusin syömään suklaata tai muita herkkuja en saa katua sitä vaan sit tarvitaan vaan yks lenkki lisää!

Kylläpäs multa taas tulee kauheeta angstitekstiä...:D Oiskohan mulla mitään positiivista sanottavaa? Ei taida olla... Alan taas huomenna ettimään motivaatiota tai oikeestaan alotan sen jo tänään!:) Nyt taidan tietää mistä tää kauhee angsti johtuu.... Tänään sato vettä!! Ekaa kertaa 2,5viikon aikana. Mulle ei vaan oo tänään aurinko paistanu. Mutta jospa tämä tästä :)
Muutama päivä sitte ku oli harmaa päivä tänään sama ilme koska sadepäivä!


-Johanna

14.2.2013

Miten voit, Johanna? Kysyy mun facebook terapeutti. No mutta mä voin ihan hyvin mitä nyt pientä pikku flunssaa on havaittavissa... Ja vähän suurempaa pääkipua. Tänään aamulla lähdin sinne lenkille ja lenkin jälkeen siivosin meidän kämpän aikalailla kokonaan. :) oottelin sit siinä tytöt töistä ja sen jälkeen syötiin ja pienen koomaamisen jälkeen suunnattiin kaupungille ystävänpäivä kahveille:) kyllä nyt saa kaiken näkönen herkuttelu riittää. Käveltiin sit rantakatua pitkin kotiin ja oli niin nättiä.:) tässä mä nyt sitte on ja aattelin pian suunnata kotiin nukkumaan ja huomenna lähtis taas lenkille ja jatkais tätä karkitonta elämää:) Jokapäivä on ystävänpäivä mutta tänään myös kalenterissa tätä päivää nimitetään ystävänpäiväksi jotenka siis hyväää ystävänpäivää kaikille!<3

Edistystä havaittavissa pyöreet nolla.. mutta mitäpä tuosta tekemällä vois olla enemmän


On niiin nättiä
Oli hyvää mutta kiitos riittää tämmöset

-Johanna

Missä mun motivaatio on?

Siinäpä vasta kysymys... voiku löytäisin siihen vielä vastauksen. Jos joku tietää niin mulle voi kertoo mistä löytää motivaation!:)
Tällä hetkellä tuntuu siltä että oon vaan lihonu tai jos en lihonu niin oon ainaki jämähtäny tähän samaan painoon. Ihan sama mitä tekee niin silti paino ei laske. Täällä tuntuu muutenki niin vaikeelta laihduttaminen. Ei tiiä mitä voi syödä. Lenkille lähteminen on helppoo täällä siltä kannalta ettei tarvi muutako vaihtaa juoksuhousut ja -paita ja laittaa lenkkarit jalkaan, mutta silti tuntuu ettei ikään oo aikaa eikä jaksa!
Yritin taas kattella muiden laihdutusblogeja mut ei auta. Kiva kattoo ku muut onnistuu, mut sit tuntee ittensä niin huonoksi.
Ehkä tää tästä iloks taas muuttuu ja löydän sen kadonneen motivaation jostai ja otan taas itteeni niskasta kiinni. Jatkan sitä oikeeta elämäntapaa taas huomenna. Lopetan sen karkinsyönnin. En enää napostele. Vedän oikeesti ne treenivaatteet päälle ja meen sinne lenkille. Ja juon enemmän vettä! Ja nyt ku tämä kaikki on luvattu blogissa täytyy tätä alkaa noudattamaan.
Huomenna kun tytöt lähtee töihin mä lähden samalla oven avauksella lenkille. Vapaapäivät<3 Mut ihan ekana mä lähden nukkumaan että voin toteuttaa tän kaiken huomenna!:) Ehkä se motivaatioki alkaa löytyä:)

Buenas noches! Ja hyväääää ystävänpäivää kaikille!<3

-Johanna

13.2.2013

..

On niiin rankkaa päivittää kahta blogia (tai ehkä se on laiskuutta...) mutta aattelin että laitan tänne linkin tuosta meidän Espanja blogista niin pääsee sitä kautta sitten lukemaan kuulumisia. Voin joskus yrittää tätäki päivittää.:)

Kerron silti ttännekkin nyt vähän näistä parista päivästä jotka on ollu suoraan sanottuna aika paskoja. Päivät on harmaita ja kylmiä.
On vaihdettu työpaikkaa ja edelleenki ollaan kahdessa yhtäaikaa.
Oon hieman kipee.
 Haluaisin lopettaa karkinsyönnin mut tuntuu olevan liian vaikeeta.
 Juon ihan liikaa kokista!
Alkaa jo tulla ulos korvista nämä samanlaiset ruuat.
Patonki on täyttä vehnää=pullaa!!
Joudun datailemaan Suomelassa mun työpaikalla vessassa koska muualla aulassa ei toimi pistorasiat!

Eiköhän tuossa alkais jo olla tarpeeks pitkää listaa huonoista puolista? On näissä päivissä ollu jotain hyvääki :)
Eilen kävin juoksemassa! Siis oikeesti minä juoksin!!! :)
Tänään sain VIHDOIN käytyä apteekissa jossa on pitäny käydä nyt muutaman päivän ajan.
Pääsen paremmalta vaikuttavaan työpaikkaan.


Nyt alkaa tyttäret hoputtaa siihen malliin että tämä tässä tällä kertaa kattellaan taas joskus:)




tässä vielä tää toinen blogi http://maailmatoisellapuolella.blogspot.com
 Jatketaan joku toinen päivä :)
-Johanna

10.2.2013

kinderiääää!

Hóla!

Pitäis varmaan sillon tällön tätäki blogia päivitellä. Pistän taas tämmösen pienimuotoisen postauksen ku pitää pian lähtee nukkumaanki.. Kaikki menee tosi hyvin täällä espanjan päässä. Paitsi että laihtumaan ei kyllä pääse tällä syömismäärällä ja varsinkaan tällä kinderi määrällä!! Vaikka syön täällä ihan miten sattuun enkä jaksa kytätä sitä mitä laitan suuhun niiin eipä se mua haittaa. Jos nyt satun lihomaan muutaman kilon tässä 2kk aikana niin otetaan se sitte pois moninkertasena ku täältä tuun! En jaksa nyt päivitellä enempää mutta laitan vielä pari kuvaa ja kattellaan joskus vähän ajanpäästä :)

On hyvää mutta silti! (nää kaikki ei oo mun!!)


Voiku sitä laihtuis 20kg niin näyttäs paremmalta!
-Johanna

6.2.2013

Espanjan kuulumisia

Heipähei!:)
Täällä mä nyt oon Espanjan lämmössä! :) Kaikki on menny aivan loistavan hyvin! Ja muuten täällä onnistuis laihduttaminen tooosi hyvin mutta ruoka on suurin ongelma.... sitä vaan käy ulkona syömässä ja syö pullaleipää ja kaikkee muuta erittäin epäterveellistä. Mutta oon mä lenkeilläki käyny nyt jo 3 kertaa! Ja täällä tulee muutenki liikuttuu tosi paljo:) Päivittelen joskus toiste paremmin ku kerkeen ja jaksan :)

Kyllä näissä maisemissa on kiva lenkkeillä:)