27.1.2014

Happy

Pitäisköhän tätä blogiaki päivittää joskus? :) no päivitetään nyt ku on aikaa :) elikkäs alotetaanko vaikka surullisista jutuista? Mun neuvo. Älä luota kenekään ainakaan niihin jotka luulet että on sun ystäviä. Nyt kävi näin eikä asialle varmaan voi enään tehdä mitään. Mutta uusia kavereita tulee ja vähemmällä määrälläki pärjää kuhan ne on vaan raikkaimipia sulle. Ja eihän tämä selkä vieläkään oikein tykkää siitä mitä mä teen eli treenaan mutta sillä se lähtee millä on tullukki! Eikö niin? Sit voidaan siirtyä ilosempiin asioihin :) perjantaina häivyn Suomen maasta ja otan suuntani rakkaaksi tulleeseen maahan eli toiseen kotiin eli Espanjaan Fuengirolaan. Samaan paikkaan missä asuin viime talvena. Ootan niiin innolla että pääsen lähtemään!! Ja viime viikolla sain ekaa kertaa olkapäätreenin meneen perille. Kiitos siitä kuuluu Evelle jolta sain huippuja vinkkejä treeniin :) en mä nyt oikein tiedä mitä muuta kirjottelisin ku että alotan taas ton ikuisuus ongelman eli pakkaamisen. :) katotaan päivitänkö ens viikolla jotaian mutta ainaki reissun jälkeen tuutte saamaan tekstiä ja kuvia :) oon siis viikon reissussa joten katsellaan viimestään 1,5viikon päästä :) 

Maailman söpöin ilmesty♥
Reippahasti käypi askeleet salille!
Näillä mennään olkapäille kyytiä :)
Ruoka♡

22.1.2014

Mä tykkään susta nii että halkeen

Voi prkl.... en jaksa kirjottaa kauheesti mutta jooo niinku tuo mun fb tilapäivitys kertoo niin välilevyt vaivaa taas. Ja veikkaan että syy on maastavedoissa koska en eilen tehny niitä smithissä. Vaikka tekniikka on kunnos nii silti. Ehkä mä jatkan niitä vielä smithissä enkä ala sooloileen vielä. Ja kävin tänään kiipeilemäs ja kukahan löysi taas ittensä seinältä panikoimassa. Kyyneleet vaan tuli silmiin mutta en voinu luovuttaa. Ja pääsin ylös just ja just. Rankkaa oli. No eiköhän tämä tästä jossain välis :) jospa tässä jokupäivä positiivisempaa postausta. :)

Kummitytön kans päikkäreillä ♡
Ei mee enään rahka alas rahkana joten smoothiesheikkeriin vaan ja kaikki sekasi. Kyllä maistuu taas! :)
Kaunis päivä :)
Maailman söpöin ilmestys aamulla sängyssä♡
Eräs kylmä työpäivä 

15.1.2014

Paska treeni, paskempi fiilis.

Mikä on kun ei taidot riitä? Mikä on kun ei onnistu? Nimittäin olkapää&rintatreeni. Hemmetti. Ei kiinnosta yhtään mennä salille tekeen tuota treeniä. Kävin tänään tekees sen ja yhtä paska treeni ku viime viikolla. Oikeestaan vähä paskempi. Ei mee sinne minne pitää ja en tykkää yhtään tehä sitä. Joten masentaa... voisko joku viisaampi sanoo mikä on ongelmana? Muuten täytyykö mun postausten aina olla hirveen "jeee hienosti menee"-postauksia? Kai laihdutusbloggaaja saa postata myös tämmösiä vähä ei mee niin hyvin postauksia? Ois kiva saada näihin kysymyksiin vastauksia :) ootte ihania lukijoita ku käytte kattoos mun blogia :) kiitos teille jokaiselle vaivannäöstä :)  kuviakaan mulla ei pahemmin oo paitsi aattelin silti laittaa teille muutaman kuvan mun yhdestä rakkaasta harrastuksesta :)

rakastan leipomista ja erityisesti kuppikakkujen leipomista :) ja selvisin näistä myös erittäin vähällä syömisellä pari sinne tänne kyllä tämä tästä ;)

10.1.2014

Kipua, pelkää en siedän sitä tiedän sen.

Yäähh!!! Oon niiiin kipee. Hyvällä ja pahalla tavalla. Ensinnäki jouduin eilen elämäni pahimpaan treeniin. Tappotreeni jaloille. Niiiiiiin tuskallista!! Sain kuitenki kaiken tehtyä ja en todellakaan tienny että mun jaloissa on oikeesti noin paljo voimaa. Meikä päästeli kyykkyjä 30kg ja prässissä 100kg 15toistolla. Luulin että mua autettiin viimisissä viidessä niin herra piti vaan yhdellä sormelle kiinni "hyvin tää meni varsinki viimiset viis oliha mulla yks sormi auttamas" taisin kirota siinä vaiheessa. Lähdin sen jälkeen tekeen ojennuksia ja jumaliste että poltti!! Aivan järkyttävä polte reissä! Ja siitä seuraavaks koukistukset tuntu että takareisi repee siitä tuskasta! No selvisin hengissä. Superina loitonnukset ja lähennykset ja edelleenki olin hengissä. Mutta sit lähin käytävään tekeen askelkyykyt. Kirosin niiiiin paljo!! (Anteeks niille lapsille jokka pelas säbää siinä alhaalla...oon oikeesti ihan hyväkäytöksinen täti) ja vielä pohkeet loppuu  20porrasta 5 toistoo jokaisella. Ja mitä tämä herra tekee sillä välin "onhan tämä ihan hyvää pullaa.. kylläpäs kahvi maistuuki hyvältä! Muista tankata sit ku lähet" taisin kirota alimpaan maanrakoon.. hupsista. :) hei mutta oli hyvä treeni ja nyt oon hyvällä tavalla kipee :) paitsi tänä aamuna mikäs se taas ilmotti itsestään pahalla tavalla.. selkäpä tietenki. Ehkä se ei kestä nuin rankkaa treeniä vielä..prkl.. ja nyt se tulee se hemmetin viisaudenhammas! Enkö muka oo jo tarpeeks viisas?!? No mutta ei se mitään yritän kaikkeni tuskasta huolimatta.
Tää viikko on menny muuten ihan kummallisesti en oo tajunnu missään välissä mikä päivä on ja mitä kello on. Ehkä pääsen taas rytmiin kiinni jossain välissä. Myös tällä viikolla on sekottanu kolme iltaa kokkolan suunnilla ensin laulutunti keskiviikkona sit torstaina ja tänään autokoulu. Kyllä on ollu rankka viikko ei voi muuta sanoo ku että oon kyllä ansainnu tämän viikonlopun! En jaksa enää etes kirjottaa enemmän ehkä otan nyt pikkupäikkärit.. :)

Oijjojjjoi pääsin taas kiipeemään!! :) sain samalla pienen paniikkikohtauksen...
paskan viikon ilme
epäonnistunu olkapäätreeni ei mee perille ei...

8.1.2014

Mikä mättää?!?

Moi! :) aattelin kirjottaa siitä mikä kaikki mulle on ollu laihdutuksessa vaikeaa enkä osaa niitä kaikkia edelleenkään vuoden jälkeen. :) en tiiä tuleeko näitä 1 vai 2 asiaa vai jopa 20 ku oikein miettii mutta yritän parhaani. :)

1. Ruoka on hyvää ja syöminen kivaa
Vai onko sittekkään? Olipa yllätys että alotin tälläaiheella. Kuin vaikeeta voi olla. Mulla on ruokavalio-ohjeet harmi vaan ku en saa noudatettua niitä. Musta tuntuu että sitä ruokaa pitäää syödä niiiiin paljo. Ja tällähetkellä tuo syöminen on mulle suurin ongelma. Saatan tajuta illalla kappas vaan en oo syöny kokopäivänä mitää no menee se loppupäiväki syömättä. Ja kappas vaan kuin käy jos tekee tuollain? No kroppa menee säästöliekille ja on turhaa odottaa minkäännäköstä edistystä. Joten tuo on huonoin tilanne mihin voit saada ittes. Mä myönnän että koko joululoman ajan oon syöny liian vähän. Ja se jatku näköjään ainaki vielä eilen. Eilen taisin syödä ekan kerran vasta töissä kahden aikaan ja kuuden aikaan taisin ehkä myös syödä. Sit tekastiin vähä muffinsseja töissä niin söin yhden sellasen. Mielestäni pärjäsin hyvin mutta jos joltain muulta kysytään niiin nounounou ei näin Johanna ei todellakaan näin.
Mun vinkki kaikille jotka tahtoo laihduttaa on: Opettele alusta asti syömään puhdasta ja terveellistä ruokaa n.3h välein! Mä ite oon tässä huono mutta yritän silti parhaani.:)

2. Liikunta
Mun lempiaihe nykyään. :) mutta vuosi sitte ku alotin tämän projektin niin huhhuh mikä into mulla sillon oli mutta harmi ku se ei kestäny kokovuoden läpi. No tänä vuonna käy toisin! :) mun treeniin kuuluu tällähetkellä 3 kuntosalia viikossa ja 3 aerobista. Pidän tätä ittelleni parhaana vaihtoehtona välillä käyn neljä kertaa salilla ja kaks kertaa lenkillä tai en tee aerobisia ollenkaan. Se riippuu ihan fiiliksestä. Mun into tähän aiheeseen palas ku sain joulukuun alussa saliohjelman. Oon aina tykänny käydä salilla mutta nyt vielä enemmän. Ja into vaan kasvaa sitä mukaan ku huomaa kuinka kehittyy.:)
Tähän voisin sanoo taas mun vinkin: Jos harkitset kuntosaliharrastuksen aloittamista, pyydä kuntosaliohjaajaa tekemään sulle saliohjelma ja opastamaan se myös salilla. Sitä varten ne siellä on ja ite en oo katunu yhtään että menin meidän hallivalvojalle sanomaan että nyt on homma näin tehdäänkö näin ja nyt se potkii mua persuuksille että alahan tyttö kipittää salille ei oo korttia leimattu. Tää toimii :) ja kun se kysyy sulta että monenako päivänä oot valmis tekeen töitä salilla vastaa rehellisesti. Jos sanot että 6 päivänä jaksat sitä ehkä viikon ja sit alat lipsumaan eikä homma toimi. Joten vinkki kolme: Ole rehellinen itsellesi.

3. Motivaation ylläpitäminen
Kuten jokainen koko vuoden mun blogia seurannu tietää että mulla on ollu hieman motivaatio-ongelmia tässä matkan varrella. Ja välillä on edelleenki. Jostain ojanpohjalta oon aina sen motivaationi kaivanu ja rämpiny sen kans eteenpäin kunnes oon hukannu sen taas. Noh nyt oon siinä tilanteessa että tää motivaatio on tullu jäädäkseen :) meen omilla ehdoilla mutta silti kokoajan päässä naputtaa joku joka käskee mun mennä ja tehdä ja liikkua. Miten tähän tilanteeseen pääsin?
1. Tein laihdutuksesta julkista. No senhän mä tein jo vuosi sitte mutta tuntuu että nyt tää vasta alkaa toimimaan.
2. Hankin sen kuntosalikortin ja -ohjelman. Jos mulla ei ois nuita niin en tekis varmaa mitää. Jossittelisin kokoajan jos hankkisin, jos tekisin, jos jos jos. Älä siis jossittele vaan tee!
3. Haasta itsesi ja ystäväsi. Ottakaa pieni kilpailu (terveellisissä rajoissa tietenki) ja asettakaa yhdessä tavotteita. Ja palkitkaa ittenne niiden tavoitteiden saavuttamisesta. :)
4. Kuuntele itseäsi. Tää on ehkä paras minkä voin sanoo. Niinku sanoin aiemmin tuon ole rehellinen itsellsi tää kuuluu samaan. Jos mielessä päätät tehdä sen kuus treeniä salilla ja 7 lenkkipolulla nii pliis ota ja kuuntele sun kroppaa välillä. Ei se välttämättä jaksa. Ja jos alottaa niin se ei todellakaan jaksa tuommosta tahtia! Tuolla menettää motivaationki saman tien.

Tässä mun omia pikkujuttuja mitä ku teen niin kaikessa säilyy into. Hoidan tuon ruokapuolen vielä kuntoon niin paketti on kasassa.:)


Valintoja, valintoja kumpi mahtaa olla mun? :)
3 vuoden tauon jälkeen meikä palas rinteeseen viime sunnuntaina :)
Olipas kivaa tehdä aerobinen tälleen laskettelemalla :)


Oikeestaan paras vinkki mitä voin laihdutukseen muille antaan pidä jalat maassa ja järki päässä! Ne tulokset ei näy päivässä eikä välttämättä viikossa mutta kun ne huomaat se on tosi palkitsevaa :) tai ei välttis se niin että ite huomaat mutta ku joku toinen huomaa :) 

5.1.2014

Onnea 1vuotias 4everbig! :)

Varotuksen sana! Tämä postaus tulee olemaan täynnä mun kuvia! Äläkää järkyttykö.
Tosiaan kolmas päivä ensimmäistä tämä blogi joka on kantanu nimiä Ikuisesti lihava, Projektina minä itse ja Valmistujaiskunto 2014 täytti yhden vuoden! 
Onnea meidn yhteisestä taipaleesta! :)
Sanotaanko näin että oon ihan hemmetin tyytyväinen siihen että päätin vuosi sitte alottaa kirjottamaan blogia :) tämän vuoden aikana oon julkassu 64 tekstiä, blogia on katottu 8948 kertaa, kommentteja on julkastu 81 ja lukijoita mulla on 28. :) 
Täytyy sanoo että oon aivan yllättyny siitä että ihan oikeesti joku jaksaa lukee näitä mun höpinöitä. Kiitän jokaikistä tästä. 
Nyt tämän yliannostuksen muodossa kiitän teitä oikein paljon koko sydämestäni. :)


Eka sali kuva. Tällön ei ollu vielä mitään käsitystä mistään!

Espanja<3

Lisää Espanjaa<3


ou gaad...... onneks ei enää ikinä.





Kesäin keveimmiltä päiviltä pian uudestaan nuissa luvuissa :)









selkä yliannostus! :)

Oon mä ehkä naamastaki muuttunu vuoden aikana :)
Epävirallinen muutos kuva. Virallista tulossa jossain välissä. :)

KIITOS!♥

2.1.2014

Vuoden eka :)

Hellou! Kuis teidän uuden vuoden vietot suju? :) meikällä ne suju "rauhallisesti" kuskina :) mutta oli kiva ilta joka kesti seuraavaan aamuun klo.6.20 asti. Eilen menin 11 töihin ja hieman saatto väsyttää mutta ei se mitää selvisin päivästä suuntasin sen jälkeen salille. Salilla tein olkapäätä ja rintaa mutta ei kulkenu ei. Nauratti ku menin pukkariin ja näin jo siellä monta takkia ja ku astun salin ovesta sisään ja sitä väkeä on ihan järkyttävästi!!! Siinä sai hetken miettiä että mitä sitä tekee ku kaikki mitä halusin oli varattu. No siinä ku hetken tein lämppää pääsin itekki treenaan oikeesti. Mikä siinä on että joulukuun viimesillä viikoilla ei oo porukkaa mut heti tammikuun ensimmäisenä päivänä koko sali ihan täynnä? Miks pitää pyrkiä tammikuussa kesäkuntoon? Eikö voi olla koko vuoden suunnilleen kunnossa? :) miettikääpä sitäku treenaatte kesäkuntoon. :)
Nyt just istun tässä kampaajan tuolissa ja yritän valmistella itteeni tähän päivään ku pitäis vielä suunnata kälviälle autokouluun. Voi ku jaksais..... mistä mulle lisää energiaa?

Uuden vuoden fiilikset :)
Seuraavan aamun fiilikset :D
Seuraavan päivän fiilikset :D


hiusten uus täydellinen väri. Kiitos taas maailman paras kampaaja!♡

tän julkaseminen meniki näköjään iltaan ja nyt makoilen jo ihan rauhassa omassa sängyssä :)