16.4.2014

Kokeiltasko vaihteeks Cambridgeä?

Hellou! Hiljanen bloggaaja on taas takas kolme kiloa kevyempänä :) kiitos Cambridge dieetin! Mulla on nyt kaikis vaikein päivä menossa. Eka päivä on aina helppo toinenki menee siinä uutuden viehätyksessä, mutta kolmas päivä! Tahtois vaan luovuttaa mutta minähän en luovuta! Tänään kaupassa olin hedelmäosastolla ja menasin ruveta itkeen poistuin vaan paikalta nopsaa sama leipähyllyllä. Nyt ku oon töissä niin oli tyttöjen kns tarkotus pitää leffailtaa ja siihen kuuluvat eväät tietysti ja yhteenkään en oo koskenu! Itsekuria prkl!!! Okein myönnän ku tein mehua maistoin vähä ja varmistin että se on juotavaa. Hups... ehkä mä en kuole siihen. Treeni on ollu vähästä työviikon ja vähäsen energian takia. Töissäki tuntuu tosi vaikeelta jaksaa nii siihen vielä treeni päälle nii ei tulis mitää. No toivottavasti ens viikolla helpottaa ja pääsen kunnolla treenaan!
Nii joo otin tosiaan taas tän Cambridgen sen takia että nyt ennen valmistujaisia tarvi vähä potkua perseelle ja muutaman kilon menetyskään ei ois pahasta. Joten tällä mennään nyt toukokuun loppuun. 28.5 ois valmistujaiset ja siihen on 6vk ja toivottavasti vaaka näyttää vähemmän. Tai no ainaki 4vk tällä ja sit vähä höllätään luokkaretken ajaks ja sit oiski viimenen viikko ja meinaa ruveta itkettään ku aattelee asiaa.... Taisin eilen tehä itteni ja parhaan treenikaverin kans sopimuksen että ku 2.9 lähtee lento Espanjaan vaakan luvun pitää alkaa kasilla ihan sama vaikka se ois 89,99 niii silti! Tavotteet katotaa uusiks ku tiiän miltä näyttää tämän täyspaaston jälkeen. :) mutta näillä mennään toistaseks. :)
Semmosia pikakuulumisia multa ja yritän vähä nyt kunnostuatua tän blogin kans ja päivittää ihan oikeesti!

Kaipaan tämmöstä ruokaa!
Miss u♥
Mun pyöräilykausi alko ku sain pyöräni ensin kuskattua kotiin! 
Näillä mennää seuraavat viikot...
Yäääääääähhh :(( en mee enää kauppaan!
kolmas päivä alko kolme kiloa kevyempänä :)
♥♥
love u girls♥♥♥♥

3 kommenttia:

  1. Mistä sä sait niitä cambridgejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Cambridget saa vaan valmentajalta. Mulla on kannuksesta aivan ihana valmentaja :) ja 60e viikko on vähä yläkanttiin mutta suunnilleen jotain semmosta.

      Poista
  2. Ja paljonko makso? :)

    VastaaPoista