22.7.2013

Rakkaudet♡

Rahka. Ennen vihasin rahkaa. Se oli jotenki pahan makusta, vähä ehkä jopa pistävän makusta. Nykyään mun täytyy jokaisella kauppareissulla ostaa rahkaa. Ostatan äitillä aina parempaa rahkaa eli Valion pehmeetä maitorahkaa. Sit ku asustan asuntolassa meen opiskelijabudjetilla ja hieman halvemmilla rahkoilla.. Mutta siitä huolimatta rakastan rahkaa oli se mitä merkkiä tahansa, vaikka oonki merkkiuskollinen....:)
Kuva lainattu Googlesta
Mehukeitto. Aivan loistava yhdistelmä rahkan kans. Parastan on perusvadelma ja mansikka yms. Mutta houkutti uutuus mansikka-lime ja rakastuin siihenki. Tykkään myös raparperi-mansikka keitosta, jonka ainut huono puoli on se että se ei oo sokeritonta, mutta oon sitä mieltä että voin syödä sitä sillon tällön ja aatella että onneks se on vaan kausimaku. Täydellinen iltapala koostuu rahkasta ja keitosta!:)
Kuva lainattu Googlesta
Raejuusto. Asia jota vihasin monta vuotta! Ainut mitä oon voinu raejuustosta sanoo on hyi. Ku tulin Espanjasta aloin taas syömään raejuustoo ja nykyään sitä on melkeen joka ruuan seassa! :) Makutottumuksetki näköjään voi muuttua ja voi olla että siitä mitä ennen vihas voi tulla uus rakkaus jota ilman ei voi elää!

Kuva lainattu Googlesta


Ja niin tulevat nämä kolme rahka, raejuusto ja mehukeitto, mutta suurin niistä on rahka! Sitä mä rakastan

Lisätäämpä tähän rahka, keitto, raejuusto-ppostaukseen jotain muutaki.:) Mun piti lähtee tänään aamulenkille, mutta kahden yön valvomisen jälkeen nukuinki puoli kahteentoista eikä tullu mieleenkään lähtee lenkille niin tein sitte koiran kans superpitkän lenkin nyt illalla. Kyllä koira kiittää ja läähättää väsyneenä! Muuten tää päivä on menny täysin hölläillessä ja oleskellessa. Tarviiko aina tehä jotain? Ja eihän oo postaus mitään ilman mun naamaa joten täältä pesee!







Täytyy vielä tähän loppuun sanoo että on vähä ankeeta käydä heinäkuussa lenkillä takki päällä ja pipo päässä. Helteet missä ootte?

5 kommenttia:

  1. Nää ilmat ei oo ankeita, vaan ihania! Paljon mielumminhan sitä lenkkeilee takki päällä ja pipo päässä, kuin helteessä O.o nounou.

    VastaaPoista
  2. Sinä ja sun aina pitäis olla pakkasta -25,6.... Kyllä mä tykkään enemmän lämmöstä :)

    VastaaPoista
  3. Joo oikeesti tuntuu että kesä meni jo. Ostin jo talvipiponki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Onneks se on nyt tullu taas ainaki hetkeks takas!:)

      Poista
  4. voi jossu. :) ihana kun taas päivittelet! hirmusti tsemiä sulle rakass <3 - Maijjusi

    VastaaPoista